Caddie/Bryzejda 'Bliss'

Alla inlägg under december 2010

Av Lizetté - 29 december 2010 07:30

Idag gick jag med matte i parken de gick bra och var lite roligt..

gick även lite längs vägen... 

Av Lizetté - 28 december 2010 17:45

Efter ett bra tag sen så hörde jag matte och nattis i porten..

När matte kom genom dörrn med nattis så sprang jag framtill dom och hälsa på dom.. yey matte hemma igen... hon pratade lite med andra kompisen sen gick vi och titta på tv lite och nattis börja laga mat..

Sen kom husse hem och då sprang jag i full fart och hälsa på honom..

och pussa på honom.. och försökte leka med honom.. men han orka inte.. så då gick jag till nattis och fråga om hon ville leka och de ville hon så jag sprang och jagade leksakerna med henne.. sen var de dags och äta för matte och de andra så då gick jag och la mig ett tag..

Efter ett tag hade det ätit klart och då satte vi oss och titta på tv igen ett tag..  men sen tyckte matte och husse att de var dags att röra på oss så då gjorde vi de.. vi åkte en buss till stadshuset och bytte till nästa buss mot där husse bor.. sen klev vi av bussen och rörde oss hemåt.. de var trevligt.. väl innanför dörren så gick jag och hälsa på hans mamma... sen gick jag och vila mig ett tag... 


Av Lizetté - 28 december 2010 09:30

Idag vakna matte till vid halv sex sex ca av att husses kl. ringde några ggr, men hon var för trött för att gå ut med mig såg jag så jag låg kvar på min plats och fortsatte sova fram tills dess att husse skulle åka då sprang jag upp från min plats och sa hejdå och sen gick jag och lade mig vid mattes sida där husse legat och så somna vi om tsm sen var de lite för varmt så då flytta jag mig försiktigt därifrån och lade mig på golvet och sov vidare tills matte vakna nästa gång och då hon vaknade var kl. halv tio ca så då klev hon upp klädde på sig och så gick vi ut de var skönt såg en massa hundar idag i parken men de var alla långt ifrån så då gick jag i min egen lilla värld och nosa av allt ännu en gång och de gick bra... väl inne fick jag min frukost och matte sin och så satt vi och titta på tv ett bra tag sen rasta matte mig med nattis (ena kompisen) strax före tolv på f.m.  sen blev jag lämnad i andra kompisens händer och matte och kompisen (nattis) åkte iväg utan mig huu jaja jag överlever nog..

Av Lizetté - 27 december 2010 17:15

Idag var jag först med till stallet, sen bar de av till stan fick gå lite där de var lite obehagligt men de gick sen sattes jag fast utanför tandvårdscemtrum i koppel för matte skulle in dit, hon brukar aldrig lämna mig så men idag var hon tvungen men de gick bra för Cerries matte dök snart upp och tog hand om mig först var jag llite reserverad mot henne men sen när hon börja prata med mig då kände jag igen henne så då vifta jag glatt på svansen, följde med in i bilen sen gick hon intill matte så efter en stund kom de tillbaks ut båda två och då åkte vi till ngt ställe och hämta nattis (brorsans matt och min mattes syster) så bar de av hemåt mot Cerrie fick komma in iuset och värma mig lite sen åkte vi iväg igen och då bar de av mot busstationen vänta på bussen till uppsala och sen klev matte och jag på och så åkte vi mot uppsala nästan framme i uppsala ringde mattes kompis och bad oss att kliva av vid nåt som hette skolgatan och där gick vi lite längs kanten men sen stanna en bil helt plötsligt vid oss matte klev in och ja jag följde efter de visade sig vara kompisen och så bar de av hem till dom och där träffa jag på katter som bott hos oss förut försökte leka lite med dom och så men de gick inte såbra var ute en sväng sen i en rätt fin park och med många dofter i så jag lyssnade knappt nånting alls på matte.. sen kom vi in till kompisen igen då titta matte och husse på film med dom några st sen fick jag mat och sen titta dom på lite fler filmer tillslut gick matte och husse ut med mig igen  i den där parken denna gång såhg jag några hundar men dom var långt ifrån mig så jag gick där och snosa runt bara..

sen kom vi in och då var de läggdags så då gick vi och lade oss  natti natt..

Av Lizetté - 27 december 2010 08:15

Idag lekte jag, brorsan, Snót och Bell igen men denna gång var de lite roligare för matte tog med sig upp våra neon bollar och dom sprang vi och lekte med alla fyra jätte mkt de var roligt.. vi raca även efter varandra ut i snön och runt dygnhögen de var så roligt, så roligt..

sen sprang vi runt och lekte även i stallet som oxå var skoj.. men sen varde dags för tjejerna att röra sig hemåt och käka frukost så vi sa hejdå och så lekte vi för oss själva jag och brorsan lite... senare kom tjejerna tillbaks så vi busa lite till då men sen skulle deras matte och husse rida och en annan i stallet skulle verka så då stängdes Snót och Bell in i en box och då fick vi roa oss lite själva men sen fick även vi gå in i en box så de blev inte så mkt mer lek, och efter en stund gick vi hemåt och nu ligger vi hemma och vilar..


Lite bilder...

 Letade efter den rosa bollen.. Bell kom för att hjälpa till hehe och jag och Snót höll på och busa lite..


Puffy letar efter den rosa neon bollen och tillslut hittade han den, då sprang vi iväg och lekte igen..


 Här har Brorsan precis fångat bollen.. Snót och jag busa på Border Collie sätt hehe..

  

  

Av Lizetté - 25 december 2010 09:00

Idag fick jag och brorsan följa med upp till stallet igen, händer allt oftare nu när de två hundana i stallet och jag å brorsan funkar ihop..

I alla fall, idag lekte vi tafatt i snön de var skoj, de var bara de att matte fick inte upp kameran precis då de hände utan hon fick upp den strax efter tafatten i snön hehe så lite bilder blev tagna hehe, vi hade ganska roligt faktiskt...


Lite bilder...

Snót och dessvärre lite av Caddies svans.. 


Snót och Jag (Caddie) och lite av brorsan svans..


Snót och brorsan Puffy kommer tillbaks efter tafatten i snön..  


 Snót å Bell och lite av mig (Caddie)   

Av Lizetté - 24 december 2010 10:30

Först på morgon fick vi lite extra god mat, sen fick vi öppna varsina paket hehe riktigt skoj, sen var de lugnt ett tag lite prom. förstås då och då men i alla fall sen vid ca kvällskvisten då fick vi lastas in i en av bilarna och följa med matte och liz till stallet var där i någon timme tror att vi träffa på tjejerna (Snót och Bell) en snabbis men är inte säker..

sen lastades vi in i bilen igen och så åkte vi förbi hem ha tänkte vi dags och kliva av.. men nej då vi fick sitta kvar i bilen som rörde sig i riktning mot ni vet enköping där jag brukar gå på kurs.. ja tänkte men va händer nu då de här är ovanigt.. de visade sig sen att vi visst skulle till Cerries matte de var lite skoj, hoppa ut från bilen checka läget lite sen fick vi vara i hundstalllet där med mig rätt ok faktiskt får ju trots allt va med matte i alla fall.. rastades då och då med matte så roligt sen kändes de som kl. var rätt mkt för jag började bli trött, men då kom matte ut till mig tog ut mig och Pufy så fick vi springa och leka lite på Cerries mattes väg de var jätte roligt sen fick vi hoppa in i bilen, efter en stund kommer matte ut och några till så bar de av hemåt kände jag på mig så jag lade mig ner ihopprullad tsm med brorsan i bakluckan så bar de iväg väl hemma blev vi lite snabbt rastade för kl. var så mkt sen gick vi in i stora rummet i vårat hus och fick öppna två till paket så roligt så då var jag snart vaken igen men efter de fick jag lite till extra god matte och sen släcktes huset ner och de vart tyst vilket innebär sovdags så vi la oss ner och sov... Natti natt P.S Vi var uppefrån ca halv elva till hal

v två på morgonen så jag var ganska trött på juldags morgonen kan jag tala om hehe men vi mötte ju tjejerna sen och då piggna vi till hehe (Puffy och jag) ;P D.S


Hade visst inga bilder jaja får se om jag kan lägga in filmerna då...

Inte riktigt här på bloggen kunde jag men jag fixade de på Youtube.com så här har ni adressen men den är lite mörk filmen men de funkar hoppas jag http://www.youtube.com/watch?v=w9avG6rxrgg

Av Lizetté - 20 december 2010 10:30

Idag fick jag följa med på en uteritt med matte, jag var lite olydig på vissa ställen men annars skötte jag mig jag fick följa med runt lilla vilstena rundan de var roligt allra helst oh raca i all djup snö... ojoj vad matte skratta åt mig för hon tyckte jag såg ut och ha så roligt för lite djup snö och tur med matte.. hehe  väl vid stallet så skaka jag av mig all snö och sånt och la mig och vila ett tag de var ändå rätt jobbigt hehe men kul..

Presentation


Här är jag Bryzejda Gratia Superis kallad Bliss. En Welsh Corgi Cardigan på just nu ca 3år.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Caddie


Ovido - Quiz & Flashcards